Ta wtyczke do boardneza ladnie sie rozklada. Trzeba odciac trytytke na koncu, potem znalezc taki punkt, gdzie trzeba odhaczyc obudowe i wysunac na bok - w odwrotna strone do miejsca gdzie przychodzi wiazka. Potem to co zostaje rozsuwa sie na dwie czesci. Kazdy pin jest opisany. Jak mamy piny, to tylko je wkladamy i tyle.
Lampy fabia
Zwiń
X
-
Lampy fabia
witam , z racji tego iż nie wyświetla mi strony fcp i nie moge nic tam zrobić pytam tutaj. Mianowicie , ojciec lekko wczoraj stuknął swoją fabie i urwały się wszystkie zaczepy jednej lampy reszta lampy ok, stąd moje pytanie: orientuje się ktoś czy można przełożyć środek lampy - odbłyśniki itd do wersji angielskiej lampy i bedzie cacy ??
-
-
Zamieszczone przez slonce83z racji tego iż nie wyświetla mi strony fcp i nie moge nic tam zrobić
nie piszesz o jaką lampe chodzi ? przód / tył ?
piszesz - angielskiej - sądzę że chodzi o przód.
szukaj zestawów naprawczych - sa takie dedykowane do przednich lamp.>> klik<<
Komentarz
-
-
lampa jest klejona i samego odbłyśnika tak łatwo nie przełożysz, lepiej kupić jakąś używke.
i od razu oba szkła ( ze starej lampy i tej zakupionej) przepolerować by były przynajmniej podobne.
a z anglika bym nie kupował. później specjalne folie na reflektor trzeba kleić, by nie oślepiać innych kierowców.
Komentarz
-
Komentarz